Danmarks-Stafetten

Danmarks-Stafetten er Danmarks Indsamlings eksklusive cykelevent. Med start i København den 27. januar 2020 og afsluttende med live-ankomst midt under det store DR TV-Show den 1. februar indbyder vi virksomheds-hold og private til at deltage i sjove, inspirerende og ikke mindst udfordrende etaper.


Få en på opleveren

Sammen cykler vi igennem nogen af de smukkeste og mest udfordrende steder i Danmark. Vi skal køre på grus, på asfalt og igennem vores skønne skove. Vi skal kæmpe med og opleve den danske vinters udfordringer på godt og ondt. Det kan blive høj sol og frost, snestorm, sidevind, modvind og medvind, tørvejr, regnvejr – kort sagt dansk vejr, når det er bedst.

Danmarks bedste cykelhold cykler med
Riwal Readynez Cycling Team cykler med på de fleste etaper og stiller med sportsdirektør og mekaniker


Etaperne
Information om de eksakte etaper for Danmarks-Stafetten 2020 følger.


Live-ankomst midt under det store DR-Indsamlingsshow lørdag d. 1. februar i Vejle Musikteater

Etaperne vil være en blanding af asfalt, grus og skovstier.


Hvem kan være med
ALLE der er i en fornuftig cykelform. Du skal ikke være ren begynder, men du behøver heller ikke at være en supertrænet cykelrytter. Vi tilstræber at holde et godt tempo, så alle får noget ud af det og, hvis det bliver nødvendigt, deler vi op i 2-3 grupper undervejs på de enkelte etaper. De stærkeste er dog altid velkomne til at ligge sig ud i vinden og skærme de de lidt mindre stærke af.

Vi hjælper hinanden og har nogen uheld eller defekter, så løfter vi i flok – men alle deltagere skal som udgangspunkt kunne håndtere deres egne cykler mht. punkteringer og andre mindre problemer.


Udstyret
Den ideelle cykel til Danmarks-Stafetten er en “gravel-cykel” eller landevejscykel med vinterdæk som kan klare grus og ujævnt underlag – gerne monteret med dæk-indlæg mod punkteringer.


Hvordan kommer jeg med?
Deltagelse i Danmarks-Stafetten er foreløbigt forbeholdt virksomheder som støtter Danmarks Indsamling eller overvejer, at gøre det.

Det vil være muligt, at stille med op til 5 deltagere pr. etape og man kan frit vælge om, man deltagere i en etape, flere etaper eller alle sammen.

Der er som udgangspunkt plads til 30 deltagere pr. etape – så ligesom i rigtige cykelløb gælder det om, at få en god start og kontakte os på erhverv@danmarksindsamling.dk så hurtigt som muligt.


Alle deltagere får:

  • Deltagelse i Danmarks-stafettens 6 etaper med 3 deltagere til hver etape
  • Let morgenmad ved ankomst til start
  • Bespisning efter etapen
  • ”Let” mekanikerservice under etaperne
  • ”Fejeblad-service” ved defekt eller uheld der umuliggør fortsættelseEn meget sikker cykeloplevelse, hvor vi har et solidt beredskab i tilfælde af uforudset hændelser

Tilkøb

  • Billig “shuttle” service tilbage til start eller transport af deltagernes bil fra start til mål (hvis det er muligt)
  • Overnatning med mad/drikke til deltagere, der kører mere end en etape
  • Lækkert cykeltøj med Danmarks-Stafetten logo + eget virksomhedsnavn & Logo

Vejret
Den sidste uge januar kan vejret byde på lidt af hvert. Vi vil have en plan B klar i tilfælde af “farligt” vejr – men ud at cykle skal vi – og det kommer vi hver dag 🙂

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Ole Egeblad (Ansvarlig for Danmarks-Stafetten)
Mail: ole.egeblad@cykelstafetten.com
Mobil: 21130075

Stig Fog (Danmarks Indsamling)
mail@stigfog.dk

Foto: GripGrab / Martin Paldan