For virksomheder

Dansk erhvervsliv står sammen om Danmarks Indsamling

Når danskerne hvert år samles om Danmarks Indsamling, er det altid med stor opbakning fra dansk erhvervsliv.

En stor tak til alle virksomheder, der tidligere har støttet – og en stor opfordring til alle om at være med i den nationale begivenhed, når hele januar og 1. uge af februar står i indsamlingens tegn. Det hele kulminerer lørdag den 2. februar på DR1 i årets vigtigste indsamlingsshow. I får en unik mulighed for at vise, at jeres virksomhed og medarbejdere også er med, når hele Danmark samler ind til mennesker i nød. Se her, hvordan jeres bidrag kan blive markeret.

Indsamlingen går denne gang til at styrke verdens piger. For millioner af piger verden over er virkeligheden ikke for børn. Det er en virkelighed hvor mishandling og overgreb er hverdag. En virkelighed hvor de bliver giftet bort og bliver mødre, mens de selv er børn. En virkelighed hvor de bliver slået ihjel som børnesoldater eller må ty til prostitution for at få mad på bordet.

Læs mere her på siderne om, hvordan I kan være med, når dansk erhvervsliv står sammen om at give en mere tryg opvækst og værdig fremtid, når vi samler ind til at styrke verdens piger – til gavn for pigerne selv, deres familier og det samfund de er en del af.

Tilmeld virksomhed

T

Se virksomhedsbesøg fra tidligere år