Vågn op til Danmarks Indsamling

Kunstnere, komikere og skuespillere vækker i den gode sags tjeneste

Danmarks Indsamling indgik i 2017 samarbejde med WakieWakie. Et samarbejde, der blev etableret med ønsket om at engagere de unge i indsamlingen på en ny og underholdende måde.

WakieWakie er det sociale vækkeur, der erstatter din almindelige alarm. I stedet bliver du i appen vækket af underholdende, relevante og vedkommende vækkebeskeder fra fx din yndlingsmusiker, din yogalærer eller Verdens Bedste Nyheder, som alle ønsker at give dig den allerbedste start på dagen. I forbindelse med Danmarks Indsamling 2017 havde danskerne mulighed for at blive vækket i den gode sags tjeneste fra en særlig indsamlingskanal i WakieWakie. Her stod en perlerække af kendte kunstnere, komikere og skuespillere klar til at vække alle med sang, satire og sketches, mod en valgfri donation til indsamlingen. Indsamlingskanalen blev varmt modtaget blandt danskerne, der fik opløftende morgenvækning og samtidig støttede Danmarks Indsamling 2017 direkte fra appen.

Til Danmarks Indsamling 2018 fortsættes samarbejdet, hvor målet er at give tusindvis af gode morgener og engagere endnu flere danskere i indsamlingen gennem WakieWakie. Derudover vil det til Danmarks Indsamling 2018 være muligt for virksomheder, organisationer og skoler at arrangere deres egne interne indsamlinger i WakieWakie.

Læs mere om samarbejdet og download WakieWakie på www.wakiewakieapp.com.