Lav din egen indsamling

hjerte

Opret din helt egen indsamling online og være med til at gøre en forskel. Det er hurtigt og nemt, og du kan dele din indsamling via sociale medier og dit personlige netværk. Uanset om du er privatperson, fra en skole eller en virksomhed.

Læs meget mere og start din egen indsamling

INDSAMLINGSIDÉER & INSPIRATION

Der er masser af gode idéer til at lave en indsamling. Her er nogle af dem:

Stilhed: Er du normalt den meget snakkesalige person? Få din familie og netværk til at sponsorere en hel dag, hvor du tier stille. Bestem hvilken dag og hvilket tidsrum, du vil tie stille, og start din indsamling.

Middagsselskab: Invitere jeres venner, naboer og familie til middagsselskab. I stedet for at de giver en skærv til maden og drikkevarerne opfordre dem i stedet til at give beløbet til din indsamlingsside.

Morgenmad på arbejde: Arrangere morgenmad for kollegaerne og brug det som en anledning til at fortælle om din indsamling til Danmarks Indsamling 2017.

Motion: Løb, cykling, klatring, eller andre aktiviteter der kræver noget af dig. Fortæl dit netværk, hvorfor du har valgt at kaste dig ud i netop denne udfordring og bed dem om at motivere dig gennem at give en donation til din indsamling.

Arrangere en turnering: Fodbold, håndbold eller noget tredje. I kan konkurrere både på, hvor meget I indsamler, og hvem der vinder.

Frivilligt arbejde: Hvis du er frivillig, har du allerede en god historie at fortælle. Del dine erfaringer og historier om, hvad du oplever og lærer gennem dit arbejde. Dette vil helt sikkert bløde en masse hjerter op og samtidigt inspirere dem til at give en donation.

Godhed: Hvem siger, man behøver en grund til at gøre godt? Det bedste ved egenindsamlinger er, at du ikke behøver en grund til at starte en. Det er nok, at du er passioneret og har viljen til at gøre en forskel.