Danmarks største fredagscafé 2019

Grenaa Gymnasium vandt Danmarks største fredagscafé 2019

Danmarks største fredagscafé er ved at blive en god tradition. En gang om året går landets gymnasier sammen med Danmark største hjælpeorganisationer i Danmarks Indsamling om at hjælpe sårbare børn i den fattige del af verden.

I 2019 holder vi Danmarks største fredagscafé fredag den 1. februar.

Følg med i resultatet

Få Nikolaj Stokholm til jeres gymnasium

I år har jeres gymnasium mulighed for at vinde en oplevelse med komikeren Nikolaj Stokholm. Han er en af Danmarks fremadstormende komikere, og har trods sin unge alder arbejdet sig op gennem underholdnings-Danmark i mere end 10 år. Han startede på de små stand-up klubber som 17-årig. Her blev han opdaget til TV2 Zulus Comedy Fight Club og siden dengang har han arbejdet hårdt på, at forfine sin stil og sin komik. Talentet spænder også bredere end stand-up. Han er en af vores mest folkelige komikere, der sætter en ære i at underholde live såvel som på TV.

Følg med i resultatet

Se indslag fra Ørestad Gymnasium om Danmarks største fredagscafé 2018

Resultater

Se resultaterne fra 2017

Se resultaterne fra 2018

Se resultaterne fra 2019

Regler for konkurrencen 

Vi har ændret konkurrencereglerne for Danmarks største Fredagscafé 2019, således at flere gymnasier får en chance for at vinde.

De gymnasier, der samler mere 5 kroner ind pr. elev, deltager i lodtrækningen om hovedpræmien. Hvert gymnasium, der er med i lodtrækningen, har en vinderchance svarende til den andel af det samlede beløb, som gymnasiet har indsamlet. Elevtallene får vi fra Undervisningsministeriet.

Alle gymnasier, der indsamler mindst 3.000 kroner, bliver vist med navn og beløb på TV.

Jeres indsamlinger skal være indbetalt senest kl. 12.00 lørdag den 2. februar 2019. I indbetaler via MobilePay på telefonnummer 1212 med jeres MobilePay-kode. Hvis I har indsamlet penge, som I ikke kan nå at indbetale med MobilePay, skal I oplyse os om beløbet senest lørdag den 2. februar kl. 12.00 på info@danmarksindsamling.dk. Så skriver vi beløbet ind på indsamlingssiden, og I kan efterfølgende indbetale beløbet via en bankoverførsel. I modtager en faktura fra os på beløbet.

Vejledninger

Vejledning til indbetaling (PDF)

Vejledning til at lave QR-kode til MobilePay (PDF)

Få inspiration til indsamlingsaktiviteter (PDF)

Du kan få hjælp til pressearbejde, billeder m.m. her

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til info@danmarksindsamling.dk

Danmarks Største Fredagscafé laves i samarbejde med MobilePay.