Fredagscafé

Bliv klar til Danmarks største fredagscafé fredag den 2. februar 2018

Igen i 2018 får dit gymnasium mulighed for at være med i Danmarks Indsamling på en sjov, glad og meningsfuld måde.  Fredag den 2. februar kulminerer det hele med Danmarks største fredagscafé, hvor I kan følge med live i resultatet på denne side.

Der er frit valg på alle hylder: I kan holde en fest, lave et loppemarked, en auktion, sælge kager eller sælge jer selv. I bestemmer. Se fif til indsamlingen længere nede på siden.

Men først skal I melde jer til!

Gå til tilmelding

Der er præmier på spil

Vinderne i 2016 blev Himmelev Gymnasium, der løb af med en oplevelse med Martin Brygmann. I 2017 blev det Tietgen Handelsgymnasium, der vandt et standup-show med Rune Sølvtoft.

I 2018 får vinderne af konkurrencen besøg af Thomas Warberg. En af Danmarks bedste og sjoveste standup-komikere.

Thomas Warberg. Skal han optræde på dit gymnasium?

Gå til resultaterne for 2018

Se resultaterne fra 2017

 

Se video fra Favrskov Gymnasium 2017

 

Regler for konkurrencen

Jeres indsamlinger skal være indbetalt senest lørdag den 3. februar 2018 kl. 14.00. I indbetaler via MobilePay på telefonnummer 1212 med jeres MobilePay-kode. Hvis I har indsamlet penge, som I ikke kan nå at indbetale med MobilePay, skal I oplyse os om beløbet senest lørdag 3. februar kl. 14.00 på info@danmarksindsamling.dk Så skriver vi beløbet ind på indsamlingssiden, og I kan efterfølgende indbetale beløbet via en bankoverførsel. I modtager en faktura fra os på beløbet.

Konkurrencen skal være fair, så også mindre gymnasier har muligheden for at vinde. Derfor er vinderen det gymnasium, der har samlet mest ind per elev, ikke det gymnasium, der har det største samlede beløb. Elevtallene får vi fra Undervisningsministeriet.

Du kan finde fif til indsamlingen her (PDF)

Du kan få hjælp til pressearbejde, billeder m.m. her

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til info@danmarksindsamling.dk

Danmarks Største Fredagscafé laves i samarbejde med MobilePay.