Wolff og Koppel er årets værtspar

For tredje år i træk styrer værtsparret Louise Wolff og Nikolaj Koppel slagets gang, når Danmarks Indsamling 2015 sætter ind mod uretfærdighed og kulminerer i et kæmpe tv-show på DR1 lørdag 31. januar kl. 19.00.

”Danmarks Indsamling er en af de begivenheder, som både jeg selv og Louise virkelig ønsker at være værter på hvert år. Det er meget få opgaver, som føles så meningsfulde, og den følelse er der både før, under og efter showet, fordi indsamlingen støtter mennesker, der ellers ikke har en fair chance i livet.”, siger Nikolaj Koppel, der for tredje år i træk danner værtspar med Louise Wolff ved Danmarks Indsamling 2015.

I hele januar samler DR og Danmarks 12 største humanitære organisationer – sammen med danskerne – ind til 12 konkrete projekter, der bl.a. skal sikre behandling af medicinresistent tuberkulose til de fattigste indbyggere i Indiens hovedstad Mumbai, forhindre menneskehandel med teenagere i Haiti og sikre at børn i Togo får papir på deres eksistens. Læs mere om de 12 projekter her.

Det hele kulminerer med et stort tv-show på DR1 – direkte fra Terminalerne i Københavns Nordhavn med topunderholdning og kendte personer på plads i callcenteret – klar til at tage i mod danskernes bidrag.

Louise Wolff og Nikolaj Koppel
Wolff og Koppel danner værtspar for tredje gang, når Danmarks Indsamling kulminerer i det store indsamlingsshow på DR1 den 31. januar 2015.
Foto: Lars E Andreasen/DR